Open Webmail Help >> Basis instellingen

De basis instellingen geven u de mogelijkheid Open Webmail naar uw eigen wensen te configureren. Als u voor de eerste maal Open Webmail opstart en wilt gaan gebruiken, wordt u automatisch naar de instellingen pagina gestuurd in plaats van uw Postvak In.

Hieronder staan de hoofdgedeeltes van uw configuratiescherm:

Voor veel gebruikers zijn de standaard instellingen voldoende om e-mail te lezen en met Open Webmail te werken. Mocht u niet van zins zijn de instellingen op dit moment te veranderen, klik dan alleen op opslaan onderaan de configuratie pagina.

Uw systeembeheerder kan op voorhand zaken voor u geconfigureerd hebben en bepaalde instellingen in het configuratiescherm voor u hebben afgeschermd.

<< Inloggen Gebruik van uw Postvak In >>

Over Open Webmail Help