Open Webmail Help >> Over Open Webmail Help

Deze helpbestanden zijn gemaakt om u een zo goed mogelijke ervaring op de laten doen met Open Webmail en om u te helpen Open Webmail volledig te gebruiken.

Als u Open Webmail voor het eerst gebruikt, is het aan te raden dat u vanaf het beginpunt start met lezen van deze help en deze gehele help doorleest in de volgorde van presentatie. U kunt de links aan de onderzijde van de pagina's gebruiken om door de help bestanden heen te bladeren i.p.v. iedere keer terug te gaan naar de index van deze help.

U zult "Schermafdrukken" van verschillende situaties tegenkomen, deze schermafdrukken geven u een duidelijker beeld van wat er in Open Webmail allemaal kan. U kunt deze help bestanden ten allen tijde dat u Open Webmail gebruikt opvragen door onderaan op pagina's van Open Webmail op de [Help ?] link te klikken. U kunt ook gebruik maken van de directe link http://www.uwdomein.com/webmailhelp/help/nl/ (waarbij uwdomein.com de naam is van de door u gebruikte server.).

De Open Webmail Help is ontwikkeld door: Brent Epp en William Brillinger van Precision Design Co. , Altona, Manitoba, Canada.

Als u een fout vindt in deze help of als u van mening bent dat er in deze help een aantal zaken mist, kunt u ons een E-mail sturen (engelstalig)!  (Voer dan wel als onderwerp "Open Webmail" in). Mocht u vragen hebben omtrent de nederlandse vertaling van deze Help, kunt u contact opnemen met de vertalers .

Neemt u a.u.b. notie van het feit dat wij geen technische support geven aan Open Webmail gebruikers of beheerders.  E-mail ons alleen inzake aanpassingen binnen de Open Webmail Help, zoals links, resources, of andere onderwerpen welke u binnen de help functie behandeld zou willen zien.  Als u hulp nodig hebt betreffende gebruik of installatie kunt u de links gebruiken zoals aangegeven in de Additionele Help .

Cheers!
- William Brillinger & Brent Epp

Dank u! (vertalers)
- Jeroen Visser & Robert den Ouden

Open Webmail Help Version 1.5
Gebaseerd op de mogelijkheden van Open Webmail Versie 1.81

<< Additionele Help Help Index >>

Over Open Webmail Help