Open Webmail Help >> Overige Instellingen

De groep Overige Instellingen bestaat uit een aantal instellingen die niet noodzakelijkerwijs in een groep of categorie onder gebracht kunnen worden.

Overige Instellingen referentie tabel:

Naam/instellingen Wat stelt het in
Geluid bij nieuw ontvangen berichtSpeelt een geluid af wanneer een nieuwe arriveert.
Bebruik reguliere expressies in ...Gebruik Reguliere Expressies om te zoeken en voor e-mail filter regels
Verberg interne data van mappenVerbergt de interne data van een map
Categorized Folders listOn the folders page, list user folders by category. You define the category by naming the folder as category-foldername, separated by the string or character of your choice (default is "-", "/" is not allowed)
Woordenboek voor spellingscontroleHet standaard woordenboek dat gebruikt wordt om de spelling te controleren (Dit kan tijdens e-mail schrijven ook veranderd worden)
Bewaar verwijderde
e-mail(s)
Het aantal dagen de verwijderde email bewaard blijven in de map "Prullenbak". Na het gespecificeerde aantal dagen wordt de e-mail verwijderd uit de map "Prullenbak"
Sessie verloopt naMaximum toegestane tijd om ingelogd te zijn zonder enige handeling te verrichten
Verversings intervalDe frequentie waarin gecontrolleerd wordt of er nieuwe e-mail is
Nieuw bericht waarschuwingsschermAantal seconden dat het "Nieuw bericht waarschuwingsscherm" op het scherm blijft staan.  Stel in op "0" om het "Nieuw bericht waarschuwingsscherm" uit te schakelen.

<< Kalender Opties Veel voorkomende problemen >>

Over Open Webmail Help