Open Webmail Help >> Mogelijkheden en voordelen van Webmail

Open Webmail heeft een aantal mogelijkheden en voordelen die de dit pakket flexibel en goed synchroniseerbaar maken met uw offline e-mail programmat(s).

E-mail in Postvak In die is bekeken met Open Webmail...

• Zal gedownload worden in uw offline e-mail programma en gemarkeerd worden als gelezen.
  • Kan gedownload worden en gemarkeerd worden als ongelezen als u dit in Open Webmail wijzigd.

E-mail welke is gedownload in uw offline e-mail programma...

• Wordt meestal van de server verwijderd Will be taken off of the server for viewing on your computer.
  • Is, mits verwijderd van de server, niet meer beschikbaar in Open Webmail.

Open Webmail heeft ook zijn voordelen. Het is bijvoorbeeld makkelijk dat u uw e-mail kan bekijken met vrijwel elke computer ter wereld die aangesloten is op het internet en in het bezit is van een browser. U kunt ook uw kalendar vanaf die locatie bekijken.

Open Webmail is een gemakkelijk te gebruiken en relatief snel systeem om uw e-mail te lezen en uw dagelijkse kalender bij te houden.

<< Veel voorkomende problemen Additionele help >>

About Open Webmail Help